F-secure antivirus

Dela

F-secure antivirus är ett välkänt program som har hjälpt att skydda din dator i flera år. Antiviruset har fått utmärkelsen Avancerad i tester för borttagning av skadeprogram. F-secure antivirus tillverkas av F secure, ett företag som ha funnits på marknaden i mer än 20 år.

Programmet skyddar mot virus, spionprogram och andra skadliga program din dator kan råka ut för. Antiviruset är lätt att installera och fungerar även för dig som är nybörjare eftersom det är lätt att använda. Är det något som krånglar kan du enkelt och snabbt få hjälp via kundsupport som finns där både via telefon och chatt. Programmet uppdateras men jämna mellanrum för att du ska få det bästa skyddet som är möjligt.

F- secure använder sig av molnbaserad teknik som är överlägsen och skyddar din dator mot befintliga online hot som du kan stöta på.  Programmet svarar effektivt på nya hot när de dyker upp. Det jobbar i bakgrunden med att skydda dig och du kommer inte märka av det då det inte gör att din dator arbetar långsammare. Vill du prova på hur det är att använda programmet kan du under 30 prova på det gratis och sedan förlängda din tid med programmet om du är nöjd.

Sammanfattningsvis är F-secure antivirus ett pålitligt program för din dator. Det ger din dator ett bra skydd mot virus och andra skadliga filer och program som försöker ta sig förbi ditt skydd. Detta är ett tryggt program som vi kan rekommendera dig att använda dig av på din dator.

Ladda ner F-secure här: https://www.f-secure.com/sv_SE/web/home_se/home