Norton Antivirus

Dela

Norton antivirus är ett hyllat antivirus och fick betyget ”excellent” i den ansedda datortidningen PC Mag. Det är bara att hålla med. Nortons Antivirus är ett mycket bra virusskydd som funnits på marknaden i många år och blir bara bättre och bättre med åren. Norton antivirus tillverkas av Symantec som är välkänt för sina suveräna säkerhetslösningar både för privatpersoner och företag.

Norton antivirus skyddar mycket effektivt mot virus, spionprogram och annan skadlig kod som kan drabba din dator. Norton antivirus är ovanligt effektivt när det gäller att stoppa och ta bort spionprogram vilket inte alltid är fallet hos många andra antivirusprogram. Mätningar har nämligen visat att Norton antivirus är ett av marknadens bästa antivirusprogram när det gäller blockering och bortagning av spionprogram. Naturligtvis är Norton Antivirus även grymt bra på att stoppa och ta bort vanliga virus, vilket är varje antivirusprograms främsta uppgift.

Norton Antivirus skannar din e-post, dina chatmeddelanden och skannar efter farliga länkar på din facebooksidas nyhetsflöde utan att göra din dator seg. Du varnas för skumma länkar, farliga bilagor, identitetsstöld och andra bedrägeriförsök. Norton antivirus verkar i realtid men du kan skanna din dator och dina externa enheter när du vill.

Slutsatsen är att Norton är ett mycket bra antivirus som ger ett fullgott skydd mot virus, spionprogram, identitetsstöld och annat elände som annars kan drabba din dator. Norton antivirus verkar tyst i bakgrunden, tar mycket liten plats och slöar inte ner din dator. Vi kan inte göra annat än att varmt rekommendera Norton Antivirus!

Ladda ner Norton Antivirus här: http://se.norton.com/antivirus/