Zone Alarm

ZoneAlarm är ett företag som erbjuder en av marknadens säkraste lösningar när det gäller internetsäkerhet och deras antivirusprogram har över 90 miljoner nedladdningar, vilket verkligen sätter ZoneAlarm på kartan. Företaget erbjuder antivirusprogram som skyddar din PC mot allt ifrån virus och spionprogram till hackare och identitetsstöld. Något som ZoneAlarm har valt att fokusera extra mycket..

McAfee

McAfee har sedan år 1987 varit en känd och populär aktör på antivirusmarknaden. Företaget, som ägs av Intel, är känt för sina lysande säkerhetslösningar när det gäller att skydda datorer mot dataintrång. Mjukvarorna som erbjuds är enkla att använda och innehåller en mängd olika funktioner. Med andra ord är McAfee’s lösningar perfekta för nybörjaren så..

Kaspersky Antivirus

Kaspersky erbjuder suveräna lösningar när det gäller antivirusprogram som skyddar både PC och Mac ifrån skadliga intrång och attacker. Företaget har varit verksamt sedan år 1997 och deras mjukvara skyddar över hela 400 miljoner kunder ifrån internetfaror. Faktum är att Kaspersky’s säkerhetslösningar är några av de mest testade och högst rankade på marknaden, vilket gör..

AVG Antivirus

AVG Antivirus är ett populärt och omtyckt alternativ på marknaden när det gäller antivirusprogram och deras lösningar raknas högt hos kända testare som PC-Mag och AV-test. AVG Antivirus menar att ett bra skydd för din enhet är livsviktigt eftersom internet alltid är så nära tillhands, både i telefoner och datorer, när vi befinner oss i..

Panda Antivirus

Panda Antivirus, det spanska datasäkerhetsföretaget som grundades år 1990, har sedan sin start tagit världen med storm. Företaget har genom åren fått motta en hel del priser för sina framgångar och kanske är Panda Antivirus ett av de kändaste namnen på marknaden när man talar om antivirusprogram. Dessutom utvecklas mjukvaran med nya funktioner ständigt vilket..