Betyg

Fördelar

  • Pris från 362 kr
  • Populärast gratis antivirus

Besök nu

Testa nu

AVG Antivirus - vårt omdöme

AVG Antivirus är ett populärt och omtyckt alternativ på marknaden när det gäller antivirusprogram och deras lösningar raknas högt hos kända testare som PC-Mag och AV-test. AVG Antivirus menar att ett bra skydd för din enhet är livsviktigt eftersom internet alltid är så nära tillhands, både i telefoner och datorer, när vi befinner oss i hemmet, på kontoret eller på språng. Därmed ökar riskerna för att bli drabbad av en internetfara och då är ett välfungerande antivirusprogram ett måste.

Ett antivirusprogram som passar alla

Eftersom AVG Antivirus är så användarvänligt passar det till och med den mest oerfarne datoranvändaren. Att installera och begripa programmet är enkelt och att ändra i inställningarna eller att skanna enheten klara vem som helst. I övrigt arbetar mjukvaran tyst och effektivt i bakgrunden och du behöver egentligen inte bry dig om programmet alls utan det sköter sig självt. Dessutom slöar mjukvaran inte ner din dators prestanda, vilket kan vara uppskattat hos de flesta.

Hur fungerar AVG Antivirus?

På AVG Antivirus hemsida kan du enkelt välja vilken typ av enhet du vill skydda, till exempel om det är en PC, Mac eller en Android. Där hittar du en mängd olika mjukvaror för olika ändamål. Det bästa och populäraste antivirusprogrammet, AVG Ultimate för PC-datorer, skyddar dig mot alla internetfaror som lurar där ute, till exempel virus, trojaner, spionvirus och identitetsstölder. Dessutom kontrollerar programvaran de länkar du klickar på och delar på sociala medier och det har även en funktion som fungerar som en sköld mot attacker som försöker slå ut antiviruset.