Betyg

Fördelar

  • Pris från 299.50 kr
  • Skydd mot nätfiske

Besök nu

Testa nu

McAfee - vårt omdöme

McAfee har sedan år 1987 varit en känd och populär aktör på antivirusmarknaden. Företaget, som ägs av Intel, är känt för sina lysande säkerhetslösningar när det gäller att skydda datorer mot dataintrång. Mjukvarorna som erbjuds är enkla att använda och innehåller en mängd olika funktioner. Med andra ord är McAfee’s lösningar perfekta för nybörjaren så väl som för den antiviruserfarne.

Enkel installation

Att installera McAfee’s antivirusprogram är inte alls komplicerat. Under tiden du installerar McAfee Antivirus letar faktiskt programmet samtidigt upp eventuella skadliga program som fanns på din dator sedan innan och tar bort dem. Efter installationen startar mjukvaran upp snabbt och dessutom slöar inte programvaran ner din dator, vilket vi kan tänka oss är mycket uppskattat bland kunderna. Antivirusprogrammet arbetar sedan ljudlöst och effektivt för att skydda din dator mot eventuella virussmittor. Något som är extra bra med McAfee’s lösningar är att du kan installera den mjukvara du köpt på hur många enheter du vill.

Vilka alternativ finns hos Mcafee?

Hos McAfee kan du välja mellan tre olika alternativ när det gäller antivirusprogram:

  • McAfee Antivirus Plus. Detta alternativ är det allra populäraste och skyddar din dator mot alla slags intrång. En brandvägg medföljer som förhindrar att du ansluts till riskabla nätverk och dessutom varnas du för oseriösa hemsidor.
  • McAfee Internet Security. Förutom allt det som ingår i McAfee Antivirus Plus, så ingår även föräldrakontroll som skyddar dina barns internetsurfande, en funktion som blockerar farliga och irriterande spam-mail samt en app som kommer ihåg och håller dina lösenord säkra.
  • McAfee Total Protection. Här har du ett komplett skydd som innehåller allt det som de två mindre antiviruspaketen innehåller plus att du även får möjlighet att kryptera känslig information.