Betyg

Fördelar

  • Pris från 272 kr
  • 30 dagars retur

Besök nu

Testa nu

Panda Antivirus - vårt omdöme

Panda Antivirus, det spanska datasäkerhetsföretaget som grundades år 1990, har sedan sin start tagit världen med storm. Företaget har genom åren fått motta en hel del priser för sina framgångar och kanske är Panda Antivirus ett av de kändaste namnen på marknaden när man talar om antivirusprogram. Dessutom utvecklas mjukvaran med nya funktioner ständigt vilket innebär ett ännu mer omfattande dataskydd.

Användarvänligt och lätt som en fjäder

Eftersom Panda Antivirus inte uppdateras direkt på din dator, utan på Pandas egna servrar, blir detta antivirusprogram lätt som en fjäder och inte belastar din dators prestanda. Så oavsett om du använder en lite äldre dator eller en nyare modell kommer du knappt märka av din digitala beskyddare. Dessutom är programmet enkelt att förstå sig på och installeras riktigt snabbt, vilket gör att Panda Antivirus passar alla typer av dataanvändare.

Skydd för olika enhet

Hos Panda Antivirus kan du välja mellan olika antiviruslösningar. Du kan välja lite mindre paket om du inte känner att du behöver ett så omfattande skydd eller så kan du hitta paket som ger dig ett komplett skydd mot attacker och andra internetfaror. Du hittar även säkerhetslösningar för Mac och Androidtelefoner. I det stora hela är Panda Antivirus ett mycket prisvärt alternativ som inte påverkar din dators prestanda och ger ett bra skydd.