Betyg

Fördelar

  • Pris från 172 kr
  • Med brandvägg

Besök nu

Testa nu

Zone Alarm - vårt omdöme

ZoneAlarm är ett företag som erbjuder en av marknadens säkraste lösningar när det gäller internetsäkerhet och deras antivirusprogram har över 90 miljoner nedladdningar, vilket verkligen sätter ZoneAlarm på kartan. Företaget erbjuder antivirusprogram som skyddar din PC mot allt ifrån virus och spionprogram till hackare och identitetsstöld. Något som ZoneAlarm har valt att fokusera extra mycket på är användarvänlighet så att alla ska kunna använda och förstå sig på mjukvaran.

Zone Alarms antivirusprogram

ZoneAlarm erbjuder tre huvudprogram när det gäller antivirus. De ser ut såhär:

  • Pro Firewall. Med denna mjukvara installerad behöver du inte oroa dig över din över att din identitet ska bli kapad, utan dina personliga uppgifter är i ett tryggt förvar. Dessutom håller brandväggen ett extra öga på ovanliga beteenden i din dator.
  • Pro Antivirus & Firewall. I detta paket ger brandväggen dig ett komplett skydd mot dataintrång och identitetsstöld och här ingår även en antivirusmjukvara som skyddar din dator mot hot och att attacker.
  • Extreme Security. Som du kanske förstår, med tanke på detta pakets namn, så ger Exteme Security dig ett komplett skydd mot alla hot och faror som lurar i cybervärlden. Här garanterar ZoneAlarm att din dator kommer hållas 100 % virusfri och dessutom inkluderas även en föräldrakontroll för att hålla hela din familj säker.

Antivirus för din android

ZoneAlarm erbjuder även ett antivirusprogram för androidtelefoner, vilket är uppskattat eftersom många mobiltelefoner faktiskt innehåller en hel del känslig information. Med ZoneAlarm Mobile Security skyddas ditt operativsystem mot attacker och den håller även koll på att de trådlösa anslutningar som du ansluter till är säkra.