Rising Antivirus

Dela

Rising Antivirus kanske är okänt för många användare i Sverige, men faktum är att över 80 miljoner datoranvändare använder sig av Rising Technologys antivirusprogram och brandvägg. Rising Technologys mjukvara är mycket populär i framförallt Asien, men även många användare i Europa och Nordamerika har den installerad i sin dator. Rising antivirus är certifierat av Virus Bullentin vilket är en kvalitetsstämpel.

Risings antivirusprogram är ett riktigt bra antivirusprogram som skyddar mot alla tänkbara hot. Antivirusprogrammet håller sig ständigt uppdaterat, arbetar i realtid, kollar din e-post och alla de enheter du ansluter till din dator samt verkar i din webbläsare.

Rising Antivirus skyddar utmärkt mot virus, maskar, trojaner, spam och andra hot.

Antivirusprogrammet kontrollerar både din inkommande och utgående e-post. Således skyddar programmet både mot attacker mot din dator och hindrar den från att sprida virus, spionvirus och annat elände vidare till andra datoranvändare.

Om du ansluter en extern enhet till din dator som ett USB-minne eller en extern hårddisk skannar Rising Antivirus genast igenom den externa enheten .

Rising Antivirus verkar också direkt i din webbläsare och snappar upp virus, maskar och andra hot när du surfar runt. Dessutom skyddar det mot attacker mot Microsoft Office.

Programmet arbetar även i ”molnet” om du aktiverar den funktionen. Det innebär att antivirusprogrammet regelbundet kommunicerar med Risings servrar för att ständigt hålla sig uppdaterat.

Rekommenderas!

Ladda ner Rising Antivirus här: http://www.freerav.com/